• Kontaktirajte nas: 034 506 011

POKRETNE RASKLOPIVE SKELE SA PLATFORMOM

PROFESIONALNE

ZA LAKŠI RAD NA VISINI

karakteristike skela

Kvalitet izrade

Ram merdevina je izrađen od aluminijuma koji je tretiran hemijskom pripremom uz nanešenje zaštitnog sloja elektrostatičkim nanosom praha debljine 100 mikrona. Na taj način obezbeđeno je dugotrajnije koriščenje i smanjena je mogućnost oštećenja.

Bezbednost na radu

Konstruktivnim rešenjima, tehničkim uputstvima, uputstvima za bezbedan rad i testiranjem, obezbeđena je maksimalna bezbednost korisnika, što dokazuje izdavanje pozitivnog stručnog nalaza od strane ovlašćenog instituta za sledljivost i kvalitet proizvoda, garantuju sistemi kvaliteta ISO 9001:2008, OHSAS 18000:2001

Lako se koristi

Zabravljivanje se vrši preko kuke za zabravljivanje, izrađene od prohroma, debljine fi 6 mm. Na ovaj način obezbedjena je nemogućnost sklapanja skele i ostvarena je maksimalna bezbednost korisnika.

pokretne

Skele se lako pomeraju zahvaljujući maloj težini i točkovima od pune gume. Točkovi se koriste samo za lakše pomeranje merdevina i nisu u direktnom kontaktu sa podlogom tokom izvodjenja radova, pa je bezbednost korisnika na najvišem nivou.

Atestirano

Svi vezivni elementi (vijci i navrtke) su testirani od strane proizvođača istih na smicanje i izvijanje i zadovoljavaju DIN, EN i SRPS norme. Preklapanje se vrši preko čeličnih, pocinkovanih, posebno dizajniranih ploča debljine 3 mm kroz koje prolaze vijci.

osnova za stajanje

Platforma i stepenice su izrađena od aluminijumskog lima i poseduju rebra protiv klizanja. Konstruisane su da sa svih strana radnog prostora imaju zaštitni ram. Sama konstrukcija rama obezbedjuje bezbedno penjanje i silaženje.

patentirano u RS i eu
USAGLAŠENO SA STANDARDIMA ZA BEZBEDNOST NA RADU

Potvrda o usaglašenosti izdat za Skele tip EA1 kompaniji Aluroll.
EA1
Potvrda o usaglašenosti izdat za Skele tip EA2 kompaniji Aluroll.
EA2

kontakt


Aluroll proizvodi još i Al i PVC stolarija, Industrijska i garažna segmentna vrata, Industrijska i garažna rolo vrata, Roletne, Ulazna vrata, Žaluzine i grilje, Komarnike za vas.

Powered by Aluroll

Skele su kvalitetan proizvod kompanije Aluroll doo

Aluroll